Через «громадськість» обласна рада втрачає ще одного депутата

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Щойно на сесії обласної ради депутат Ірина Малик оголосила, що складає свої депутатські повноваження.

«Не хочу бути в раді, де правлять кукловоди!», – заявила вона.

За словами Ірини Малик сьогодні в сесійному залі відбувається те ж саме, що і при владі Януковича – депутатів змушують тиснути кнопки і не дають працювати. «Не зате наші діти і моя дочка в тому числі стояли і гинули на Майдані, щоб сьогодні тут депутатам закривали рота і вказували як і за що голосувати! Ви подивіться, що тут відбувається?! Де генерал  міліції? Чому він вийшов з зали? Покличте його – хай подивиться на цих обкурених наркоманів, які стоять за нашими спинами!», – сказала вона.

Депутат Малик повідомила, що складе свої повноваження, але спочатку попросила колег по облраді прийняти три вагомих для області рішення:

1. Про затвердження обласної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2015 роки
2. Про погодження призначення директора Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів Кіровоградської обласної ради
3. Про внесення змін до бюджету

З запропонованих питань депутати підтримали лише перше («за» 57 осіб). Щодо Бобринецької школи-інтернату, то депутати вже вдруге залишають його без керівництва. Не зважаючи на прохання депутатів В. Серпокрилова і А. Короткова не знущатися з колективу інтернату і призначити керівника, бо попереду опалювальний сезон і закладом має хтось опікуватися, депутати знову відмовилися.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар