Кіровоградців запитають, чи треба торгувати спиртним вночі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Громадські слухання «Про заборону продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у підприємствах торгівлі міста Кіровограда з 22.00 до 08.00» відбудуться 30 вересня о 14.00 в кімн. 426 по вул. Великій Перспективній, 41.  

Про це повідомляє управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради.

Слухання проводяться з метою вивчення громадської думки щодо продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у сквері «Центральний», в межах вулиць Гоголя, Великої Перспективної та Преображенської; та підприємствах торгівлі, яким встановлено режим роботи у нічний час.

За довідками звертатись до управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради по вул. Велика Перспективна, 41, кім. 123, 124 або за телефоном 22 38 36.

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення звертається до кіровоградців взяти участь у інтернет-голосуванні, що розміщене на сайті Кіровоградської міської ради, та просить висловити свою думку з приводу рішення міської ради про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на території міста Кіровограда у підприємствах торгівлі з 22.00 до 8.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар