Новоукраїнці підтримали армію та флешмоб із обливання (ФОТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Родина підприємців Товмаченків із Новоукраїнки підтримали естафету, передану їм колективом «ПІК» із Вознесенська, і зініціювали обливання крижаною водою на фасаді одного зі своїх магазинів «Будівельник». Майже 50 добровольців в синьо-жовтому одязі вишикувались на фасаді торгового закладу, створивши слово «МИР». Крім самих підприємців, членів їх колективу, естафету з ентузіазмом підтримали міський голова Олександр Корінний та заступник голови РДА Віктор Куртичан.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, після обливання учасники флешмобу та його учасники передали 5 тисяч гривень для 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» та 1 тисячу гривень на лікування пораненого в АТО земляка Д. Нешкреби.

Родина Товмаченків однією з перших в місті відгукнулась на заклик збирання коштів для військових. Вони вже неодноразово надавали підтримку військовим української армії, зокрема й батальйону «Айдар». По закінченню процедури обливання та передачі коштів, бійці «Айдару», які приїхали до Новоукраїнки за черговим, вже четвертим авто для військових потреб вручили підприємцям подяку і запевнили їх, що й надалі гідно боронитимуть рідну України.

Товмаченки передали естафету ПП «КТ Україна» та фірмі «Юго» міста Кіровоград і фірмі «Аріта», що в Вінниці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар