Кіровоградська «Зірка» загартувалася «Сталлю»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Чергову гру чемпіонату України серед команд першої ліги «Зірка» провела на полі одного з лідерів – дніпродзержинської «Сталі».

Якщо уважний вболівальник ретельно вивчив турнірну таблицю першої ліги перед звітним туром, то безумовно, матч дніпродзержинських та кіровоградських футболістів був центральним поєдинком туру.

«Зірка», яка завдяки цій серії підтягнулася до чільної трійки, розпочала гру в атаках. Вже до 10-ої хвилини кіровоградці мали в своєму активі і кутовий, і штрафний, але обидва стандарти гості змарнували.

В середині першого тайму гра загострилася, і почала переходити в більш жорсткий стиль. В результаті вже до 28-ї хвилини на полі відбулися три заміни.

«Зірка» продовжувала йти вперед до останньої хвилини, але було помітно, що сили наших земляків залишали. Тож 5 доданих хвилин пройшли в атаках гостей і контратаках господарів. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Сталі». А «Зірка» чекає свого наступного суперника, яким буде добре відома чернігівська «Десна». Матч відбудеться 20 вересня о 17.00. на стадіоні «Зірка».

«Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Зірка» (Кіровоград) – 2:1 (0:0).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар