Кіровоградщині на інвентаризацію землі дадуть 7,5 млн. грн.

У 2013 році Держбюджетом України передбачено понад 7,5 млн. грн. на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності площею 62,7 тис. га на території Кіровоградської області.

Про це з посиланням на прес-службу Державного агентства земельних ресурсів повідомляє Урядовий портал.

«Проведення цих робіт є одним з приріотетних завдань, яке стоїть нині перед землевпорядниками», – наголосив начальник Головного управління Держземагентства в області Антон Куценко.

Наразі землевпорядна служба області визначила земельні ділянки, які потребують інвентаризації, а саме – наділи, які не надано у власність чи користування і не зареєстровано в Національній кадастровій системі.

Так, за кошти Держбюджету України заплановано та затверджено графік проведення інвентаризації земель сільгосппризначення державної власності на території 16 районів.

Задля виконання плану-графіка тендерний комітет Головного управління ухвалив рішення, згідно з яким Державне підприємство «Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» визначено переможцем процедури закупівлі послуги з проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар