Новоукраїнський район: хлопець обікрав товариша

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники міліції викрили жителя Новоукраїнського району у крадіжці: чоловік обікрав знайомого, перебуваючи у нього в гостях. За вчинене зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

До райвідділу міліції звернувся 27-річний житель районного центру та повідомив про зникнення з оселі двох ноутбуків загальною вартістю близько 3 тисяч гривень.

У результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. Ним виявився 20-річний знайомий потерпілого. Скориставшись тим, що господар будинку вийшов з помешкання, чоловік забрав з кімнати два ноутбуки та втік з території домоволодіння.

Один з комп’ютерів працівники міліції вилучили за місцем проживання злодія, інший він встиг продати, а кошти витратив на власні потреби.

– За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту до шести місяців чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі досудове розслідування у справі завершено, матеріали направлено до суду.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар