У Кіровограді провели в останню путь героя-розвідника Дмитра Придатка

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Рідні, близькі, бойові побратими, військовослужбовці кіровоградських частин та сотні жителів міста Кіровограда попрощалися сьогодні з героєм-земляком, старшим розвідником-снайпером групи СпП загону СпП військової частини п/п В2336 Дмитром Миколайовичем Придатком, який загинув смертю хоробрих під Іловайськом.

«Підросте донька Марійка і запитає маму, хто був наш батько? А мама відповість – твій батько – Герой, який віддав своє життя за Україну. Його іменем названо вулицю…» – сказав у своєму виступі перед людьми, які зібралися, щоб провести свого захисника в останню путь, голова обласної державної адміністрації Олександр Петік.

Зі словами скорботи також виступили голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, секретар міської ради Іван Марковський, заступник командира військової частини по роботі з особовим складом майор Андрій Неживий та командир, який не в одному бою стояв пліч-о-пліч з Дмитром.

Поховають Дмитра Придатка на Алеї слави Рівненського кладовища. Сьогоднішній день, 12 вересня, оголошено у Кіровограді Днем жалоби.

Вічна Слава Героям!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар