Дзюдоїсти Кіровоградщини привезли нагороди з чемпіонату ФСТ «Динамо»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Три нагороди здобули дзюдоїсти Кіровоградщини на Відкритому чемпіонаті фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України серед юнаків і дівчат 1998-2000 та 2001-2003 р.н. в Очакові (Миколаївська обл.).

Нашу область на змаганнях «Юний динамівець», що проходили 3-5 вересня під гаслом «Від юного динамівця до олімпійця», присвяченого 90-річчю утворення Товариства, представляли 14 спортсменів зі Світловодська, Малої Виски, Смоліно та Кіровограда.

Володарями бронзових нагород стали вихованці обласної комплексної ДЮСШ «Ніка», кіровоградці Аліса Кушнірова (52 кг) і Марина Патриман (63 кг). На третє місце п’єдесталу пошани піднявся і борець з Маловисківської районної ДЮСШ Дмитро Гавриленко (42 кг).

У кроці від медального подіуму зупинилися ще двоє дзюдоїстів з Малої Виски – Владислав Топчій (50 кг) і Вікторія Горова (57 кг). Вони свої поєдинки за третє місце програли і стали п’ятими.

Показані результати дозволили у загальнокомандному заліку спортсменам Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України посіли восьме місце.

Готували спортсменів до змагань тренери Наталія Герц, Олексій Лоскутов та Леонід Топчій. Їхніми учасниками стали 195 спортсменів (18 команд) з 12 обласних організацій ФСТ «Динамо» України.

Для наших борців виступ на очаківському татамі став першим після тривалої літньої перерви. Особливо важливою вона була для дзюдоїстів 2000-2003 років народження, яким цей змагальний досвід стане у нагоді напередодні Всеукраїнського турніру з дзюдо на призи олімпійського чемпіона Сергія Новікова, що 20 вересня відбудеться у Кіровограді.

За матеріалами Федерації дзю-до та самбо Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар