«Коло друзів» збиралося в Олександрівці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Благодійний фестиваль «Коло друзів» пройшов нещодавно в Олександрівці. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної, учасники фестивалю поставили собі за мету допомогти шестирічному земляку Денису Брюховецькому, який має тяжкий недуг. Хлопчик уже пройшов обстеження в одній з ізраїльських клінік і потребує постійного лікування.

Організували благодійний захід Регіональний благодійний фонд «Відкрита Україна» спільно зі спілкою вірмен України у Кіровоградській області.

«Це все ми робимо для людей, які зараз у важкій ситуації. Для розвитку патріотичного духу потрібно підтримувати наших захисників і простий народ. А починати необхідно з дітей. Вони – квіти життя, наше майбутнє», – зазначив представник спілки вірмен Тигран Хачатрян, виступаючи перед учасниками.

У рамках фестивалю відбулася демонстрація дитячого театру мод «Ольга» з колекціями «Я – українка» і «Льняний шик», виступи талановитих вокалістів із Кіровограда – Єлизавети Гречаної і Геворга Месропяна, різноманітні майстер-класи, презентація нових книг та багато іншого.

Завдяки небайдужості і дітей, і дорослих, під час фестивалю вдалося зібрати 1600 грн. Ці гроші передали мамі Дениса Брюховецького.

На черзі проведення подібних благодійних фестивалів у Знам’янці та Компаніївському районі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар