РНБО: на Луганщині зафіксовано колони російської бронетехніки та військових вантажівок

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Українські військові в повному обсязі виконують умови режиму припинення вогню. Водночас протягом 6-7 вересня в окремих районах фіксувалися обстріли позицій сил АТО з боку терористів. Зокрема, учора терористи здійснили обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів на підступах Маріуполя.

У самому Маріуполі підтримується спокійна обстановка, ситуація повністю контрольована. Міський голова Юрій Хотлубей провів засідання штабу територіальної оборони, на якому відпрацьовані питання щодо зміцнення оборони міста по периметру на відстані 15-20 км.

У Луганській області на північний схід від селища Сєвєрний зафіксовано колони бронетехніки та військових вантажівок, у т.ч. – російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси Стріла-10 та новітні російські зенітно-ракетні комплекси типу «Вітязь». Колона пройшла на південь області.

Російська сторона продовжує концентрацію своїх збройних сил на півночі тимчасово окупованого Криму та здійснює ротацію особового складу і техніки. Фіксується активність російських військ на Таганрозько-Маріупольському напрямку. Росіяни здійснюють інженерне облаштування транспортних коридорів з території РФ в Україну.

Протягом доби порушень повітряного простору України не зафіксовано, так само як і обстрілів з території РФ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар