Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться протягом 8 – 14 вересня.

11 вересня о 15.00 відбудеться кіновечір присвячений 120-річчя від дня народження О.П.Довженка, українського кінорежисера, письменника . Запрошуємо вас на перегляд фільму «Звенигора» Режисер – Олександр Довженко СССР / 1927, 67 хв.

Сюжет фільму охоплює дві тисячі років буття і розповідає про багато етапів історії України: від скіфів і варягів до більшовиків та білогвардійців. Ці етапи, викладені у 12-ти епізодах, об’єднані однією постаттю діда, що є уособленням патріархального селянства з його вірою у минулі цінності та байдужого до революційних змін. Онуки діда — Павло і Тиміш — традиційно в дусі аґітпропу протиставлені один одному. Молодший – контрреволюціонер, націоналіст, у конфлікті з владою і законом, мігрує до Праги і отримує диверсійне завдання. Старший, Тиміш, приєднується до більшовиків, зрозумівши глибинну суть легенди про гайдамацький скарб – все багатство земля…

8, 10, 11, 12 вересня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу вивчення розмовної англійської мови, що проходить у відділі документів іноземними мовами;
Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову — пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

В суботу, 13 вересня, з 13.00 до 18.30 у міському парку відпочинку «Ковалівський» традиційно працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами».

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар