Кіровоградці співали пісні й молилися за мир

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні на центральні площі Кіровограда відбувся благодійний концерт на підтримку українських військових  під промовистою  «Молитва за мир».

Як повідомив кореспондент Першої електронної, почався вечір з декламації поезії Ліни Костенко і промови отця Іоанна, священика Спасо-Преображенського собору. 

«Церква відділена від держави, але вона невідривно пов’язана з народом. Тому коли в країні війна – ніхто не може стояти осторонь. Всі ми повинні об’єднатися і помолитися за те, щоб наші воїни повернулися додому живими» – зазначив отець Іоанн і запропонував усім присутнім на площі разом помолитися за мир.

Після спільної молитви, кіровоградські виконавці порадували публіку низкою улюблених для різних поколінь пісень, а діти крейдою на асфальті намалювали барвисте послання військовим у вигляді єдиної  України. Поруч стояла скринька для пожертвувань, щоб кожен охочий міг зробити власний внесок у підтримку армії.

Не зважаючи на те, що концерт зібрав не надто велику публіку і тривав всього півтори години, організаторам вдалося назбирати 1807 грн. Гроші одразу ж передали на потреби 3-го полку спецпризначення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар