Футбольний двобій студентів і чиновників зібрав 28 тис. грн. на лікування солдата

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді на стадіоні «Зірка» у благодійному матчі зійшлися дві аматорські команди: Студреспубліка проти держслужбовців і депутатів Кіровоградської області.

Метою матчу був збір коштів на реабілітацію кіровоградського військового – старшого сержанта-розвідника Кіровоградського полку спеціального призначення Василя Петринка, який 15 липня отримав важке поранення у боях під Ізварино.

У першому таймі гравці обох команд намагалися атакувати ворота один одного, але так і не зуміли відкрити рахунок. Зате другий тайм відзначився низкою голів. Перший м’яч у ворота студентів забив з пенальті держслужбовець Самір Гасанов, дугий – Костянтин Шмалько. Два голи у відповідь чиновникам забив студент Ігор Вітряченко.

Закінчивши основний час з рахунком 2:2, команди отримали змогу забити по 5 пенальті. Право зробити перший удар отримала мама Василя Ірина Петринко. Вона забила впевнений гол на користь студентів.

Після того, як обидві команди пробили пенальті, гра закінчилася з рахунком 4:3 на користь Студреспубліки.

Футбольний двобій відбувcя за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна.

У перерві між таймами та по закінченні гри було проведено благодійний аукціон, під час якого було розіграно три футбольних м’ячі з підписами усіх гравців. Один дістався Дмитру Кавєріну, інший – півторарічному вболівальнику Івану, а третій – завезуть Василю Петринко разом з новою формою від народного депутата Станіслава Березкіна.

Також під час матчу Кирил Мельник вручив матері Василя – Ірині – квіти від Станіслава Березкіна, а також передав побажання їй і усім матерям дочекатися повернення своїх синів живими і здоровими.

Всього під час благодійного матчу було зібрано близько 28 тис. грн., які підуть на реабілітацію Василя після важкого поранення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар