На Кіровоградщині відкрилася «Школа здоров’я»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Серія тренінгів у рамках програми «Школа здоров’я» пройде на Кіровоградщині за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна.

У рамках програми протягом вересня у Кіровограді та районах відбудеться серія тренінгів для соціальних працівників, педагогів, родин військовослужбовців.

На тренінгах йтиме мова про питання репродуктивного здоров’я, взаємодії з дітьми, планування сім’ї та родинного благополуччя. Адже у часи, коли життя і добробут багатьох українських родин знаходяться під загрозою, ці питання, на жаль, відходять на задній план.

«Міцна сім’я і щасливі діти – це опора нашої країни, це надійний тил для кожного воїна. Тому нині, в часи неоголошеної війни, нам слід особливо уважно поставитися до збереження духовності, здоров’я і єдності кожної української сім’ї», – зазначив Станіслав Березкін.

Перший тренінг відбудеться у суботу 6-го вересня у Кіровограді – у приміщенні Студії на Дворцовій, 12. Участь вільна, але за попередньою реєстрацією. Запрошуються у першу чергу мешканці Кіровоградського району.

Хочете взяти участь? Телефонуйте: 050-321-39-19 (Вікторія) та 066-328-40-48 (Жанна).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар