До зими готові: магістральну тепломережу в Кіровограді відремонтовано

До Дня Незалежності України завершено роботи по модернізації магістральної мережі теплопроводу від найбільшої котельні міста – Південно-західної по просп. Промисловому. Як повідомили на підприємстві, ця теплова мережа була дуже проблемною, термін її експлуатації складав понад 35 років і саме на цій ділянці виникала найбільша кількість аварійних ситуацій, які потребували повної зупинки Південно-західної котельні та припинення теплопостачання мешканців міста Кіровограда, а також більшості соціально важливих об’єктів (школи, дитячі садочки, лікарні) .

Підприємство власними силами провело заміну ділянки магістральної мережі трубопроводу довжиною 234 метри у двохтрубному обчисленні від ТК 5 до ТК 6. Ця ділянка з’єднує Південно-західну котельну з мережами, які забезпечують теплопостачання житлових будинків “спальних районів” – вул Жадова, Попова, Пацаєва, Волкова, Беляєва, Героїв Сталінграда, Маршала Конєва ( та інших, які опалюються від Південно-західної котельні ).

На даний час магістральна тепломережа від Південно-західної котельні, яка модернізована сучасними попередньоізольованими трубами діаметром 600 мм ., заповнена водою для проведення перевірки на щільність та завершення остаточних робіт по ізоляції, які будуть виконані вже 26 серпня.

Заміна ділянки магістральної тепломережі від Південно-західної котельні по просп. Промисловому виконана у рамках Інвестиційної програми підприємства, забезпечить безаварійним та безперебійним теплопостачанням і відповідно якісними послугами понад 50% споживачів підприємства і зменшить споживання природного газу та електроенергії, що у грошовому еквіваленті складатиме 419,48 тис. грн. на рік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар