В Новоукраїнці створено координаційну раду з питань допомоги військовим

У Новоукраїнці, при районній раді, створено координаційну раду з питань допомоги військовим, мобілізованим до Збройних Сил України. До складу новоствореної групи ввійшли як представники влади так і громадськості, районного військового комісаріату, волонтери, підприємці.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної з Новоукраїнки.

Головною метою її створення є координація роботи всіх громадських об’єднання та громадян району, які займаються допомогою армії. Зокрема, це викликано необхідністю посилення волонтерського руху, допомоги сімям, члени яких проходять службу в АТО та задля інформування більш широкого загалу людей про використання зібраних коштів, матеріальних цінностей та продуктів харчування.

На сьогодні актуальним лишається питання збору продуктів для військових та придбання необхідного обмундирування. Звітуючи про придбання та передачу землякам військової, екіпіровки, засобів захисту, обмундирування та іншого на засіданнях визначається першочерговість закупівель і іншої військової амуніції.
Участь у роботі ради приймають і волонтери, які доправляють гуманітарні вантажі в зону АТО. Вони й розповідають про потреби наших військових.

Обговоривши ряд питань, щодо залучення громадськості до участі в благодійній допомозі, на засіданні було акцентовано увагу на активізації роботи, в даному напрямку, міських депутатів та сільських голів.
Саме на засіданнях координаційної ради планується визначати першочерговість потреб мобілізованих, для надання подальшої допомоги.

На зібранні було обговорено і питання надання допомоги родинам загиблих.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар