Підприємці привітали з 90-річчям ветерана Вітчизняної війни (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 15 серпня, одному з поважних кіровоградців, ветерану Великої Вітчизняної війни Українцеву Пантелію Михайловичу виповнюється 90 років. 

Пантелій Михайлович видатний бондар, більшу частину свого життя він присвятив виготовленню кращих в місті діжок. Крім того, ювіляр дуже талановита людина. На сімейні свята Пантелій Михайлович розважає велику родину грою на гітарі та гарним співом.

Привітати Пантелія Михайловича з визначною датою прийшли керівники металобази «Альянс» Олександр Цертій та Юрій Гребенчук, які постійно опікуються пенсіонерами та малозабезпеченими мешканцями мікрорайону Нова Балашівка. З нагоди визначного свята вони установили ювіляру новий металевий паркан.

«Перш за все, ми повинні поважати старість та висловлювати свою вдячність ветеранам, які здобули для нас Перемогу. Дуже рідко в наші часи можна зустріти людину, яка прожила непросте життя і має натхнення святкувати свій 90-річний ювілей. Такі люди мають слугувати нам взірцем для наслідування» – зазначив Юрій Гребенчук.

Олександр Цертій від щирого серця привітав Пантелія Михайловича з ювілеєм, та побажав йому міцного здоров’я, уваги близьких та мирного неба над головою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар