У Світловодську стару школу замінить новий спортивний майданчик

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Світловодську на пустирі, який залишився від колишньої 8-річної школи №6 вчора розпочалось будівництво спортивного майданчика для Світловодської ЗОШ №1, яка розташована неподалік.

Як повідомив кореспонденту Першої електронної начальник міського управління освіти Геннадій Френкель, у цій школі вже давно бракувало повноцінного спортмайданчика, адже уроки фізкультури проводились у закритому спортзалі.

«Незабаром там буде спортмайданчик із необхідним устаткуванням для проведення уроків фізкультури. Зокрема, передбачено поля для гри у футбол, волейбол та баскетбол. Майданчик, звісно, буде огороджено. Але це не означає, що мешканцям міста дорога туди буде закрита – лиш бешкетникам із сигаретами та алкоголем. У позаурочний час займатися спортом зможуть всі бажаючі», – зазначив головний освітянин міста.

На спорудження спортмаданчика депутати міської ради виділили 278 тисяч гривень і доручили будівництво структурному підрозділу ТДВ «Об’єднання «Дніпроенергобудпром» – заводу «Залізобетонних виробів».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар