Відтепер зареєструвати ЗМІ можна через Укрпошту

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 11 серпня 2014 року Укрпошта спільно з Державною реєстраційною службою України пропонують споживачам скористатись послугою з державної реєстрації засобу масової інформації у відділеннях поштового зв’язку.

Послугу впроваджено в рамках укладеного Укрпоштою з Укрдержреєстром Меморандуму про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг.

Відтепер, окрім послуг у сфері соціального та пенсійного забезпечення, державною реєстрацією юридичних та фізичних осіб, прав на нерухоме майно, а також отримання дозвільних документів на автомобільні перевезення, через Укрпошту можна також зареєструвати засіб масової інформації із загальнодержавною, регіональною та/або зарубіжною сферою розповсюдження.

Заповнивши заяву та сформувавши потрібний пакет документів, клієнт може безпосередньо у відділенні Укрпошти відправити його на адресу Державної реєстраційної служби,після чого власноруч отримати результат – свідоцтво про державну реєстрацію засобу масової інформації. Укрпошта не бере грошей за надання послуги, плата стягується лише за пересилання заяви з пакетом документів на адресу Укрдержреєстру, що оформляється відправленням з оголошеною цінністю згідно з діючими тарифами підприємства.

Детальнішу інформацію про необхідний перелік документів для замовлення послуги з державної реєстрації ЗМІ можна на сайті Укрпошти.

Прес-служба Міністерства інфраструктури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар