У пожежах на Кіровоградщині постраждало 2 пенсіонерів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Протягом останніх кількох днів у Кіровоградській області відбулося три пожежі: у Знам’янському та Новомиргородському районах, у місті Кіровограді. Двоє постраждалих наразі знаходяться у лікарні в тяжкому стані.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба УДСНС у Кіровоградській області.

8 серпня у с. Лікареве Новомиргородського району через неправильне використання електричної плитки загорівся горів 83-річного пенсіонера. Господар потрапив до хірургічного відділення Центру первинної медико-санітарної допомоги м. Новомиргород з діагнозом отруєння чадним газом та опіки ІІ ступеню 50% тіла.

9 серпня у літній кухні 60-річного жителя смт. Знам’янка-Друга стався вибух. Фахівцями встановлено, що господар самостійно під’єднав до газопроводу централізованого газопостачання компресор та проводив вогневі роботи на території садиби. Наразі чоловік перебуває в реанімаційному відділенні з опіками ІІІ-ІV ступеню на площі 90% тіла.

10 серпня на вул. Полтавській в Кіровограді горіла квартира на шостому поверсі. Рятувальники витягли з пожежі 3-річного хлопчика, 22-річну дівчину та евакуювали мешканців сусідніх поверхів, до помешкань яких потрапив дим. Всього з будинку було врятовано 8 осіб. Отруєнь чадним газом не зафіксовано. Причина пожежі у квартирі наразі встановлюється.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар