В Новоукраїнці вшанували пам’ять загиблого в АТО підполковника Мамадалієва

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
підполковник В. Мамадалієв

Сьогодні, 9 серпня, в Новоукраїнці відбулася панахида (40 днів) за загиблим в АТО земляком — підполковником Володимиром Мамадалієвим.  

Як повідомив кореспондент Першої електронної, друзі, рідні, близькі та колишні однокласники, які зібралися щоб вшанувати його пам’ять, говорили про те, що ніколи не забудуть якою ціною здобувається незалежність нашої України.

Після панахиди близький друг загиблого Героя міський голова Олександр Корінний зустрівся з родиною Володимира Мамадалієва та передав його сину Стасу матеріальну допомогу від місцевою влади та від народного депутата Станіслава Березкіна.  О. Корінний розповів, що Станіслав Семенович також потурбувався про ще одного бійця – Руслана Оципенка, який отримав поранення в бою і потребував коштів на операцію.

У телефонній розмові зі Станіславом Березкіним дружина Володимира Мамадалієва щиро подякувала за підтримку її сім’ї та інших воїнів, сказала, що надані ним кошти (5 тис. грн.) буде витрачено на підготовку 13-річного Стасика до школи. Слова вдячності висловила вона і місцевим волонтерам та особисто міському голові Олександру Корінному, який постійно проявляє турботу про їхню родину.

Сам же Корінний запевнив, що міська влада і надалі триматиме в полі зору усі проблеми родини Володимира Мамадалієва. А виявом щирої поваги до свого загиблого героїчного земляка стане перейменування однієї з міських вулиць на його честь.

Нагадаємо, 4 липня о 4 год. 40 хв. на блокпост, на якому Володимир знаходився з особовим складом, було здійснено напад бойовиків. Розпочався мінометний обстріл позицій українських військових з різних напрямків. На вогневий рубіж противник вивів танки. Прикриваючи своїх солдатів, В. Мамадалієв вів вогонь з озброєння БМП-2 по бойовиках. Один з танків бойовиків, обійшовши з тилу, прямою наводкою влучив в БМП Мамадалієва, внаслідок чого той вибухнув.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар