Обласна наукова бібліотека запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться протягом наступного тижні (11-17 серпня):

12 серпня в Канадсько-Українському бібліотечному центрі, який працює при відділі обслуговування користувачів, відбудеться презентація книжкової виставки «Український визвольний рух: сторінки історії». На виставці представлені рідкісні і цінні видання, надруковані на початку ХХ століття в Чикаго, Торонто та інших містах Європи й Америки.

11,13,14 і 15 серпня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу вивчення розмовної англійської мови, що проходить у відділі документів іноземними мовами. Для тих, хто самотужки вивчає іноземну мову – пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих
«English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

14 і 15 серпня о 17. 00 у відділі обслуговування користувачів відбуваються заняття з вивчення польської мови (викладач – Аліна Мехеда), (п’ятниця – для новачків).

16 серпня з 13.00 до 18.30 у міському парку відпочинку «Ковалівський» традиційно працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Запрошуємо відвідати творчі майстерні і переглянути нові, цікаві книги.

Деталі в розділі «Що нового» http://library.kr.ua.
Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24

Поширити:

Залишити коментар:

коментар