КП «Теплоенергетик» увійшло до 12 підприємств України, де відновлять мазутне господарство

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградське комунальне підприємство «Теплоенергетик» увійшло до списку 12 підприємств України, де буде відновлено мазутне господарство.

Відповідне рішення прийняло міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (через складну ситуацію з постачанням закордонного природного газу українські теплопостачальні підприємства активно переходять на альтернативні види опалення).

Оскільки в минулому «Теплоенергетик» вже працював з даною сировиною, його виробничі потужності дозволяють за невеликий час перевести роботу на мазут. Однак через довгий термін невикористання потрібної техніки, значна її частина потребує ремонту та заміни. За підрахунками спеціалістів КП, на ці роботи знадобиться приблизно три мільйони гривень. За часом підготовчі роботи триватимуть близько трьох місяців.

Аби вчасно розпочати опалювальний період 2014-2015 років, на базі «Теплоенергетика» вже створено бригаду працівників, що працюватимуть з сировиною. Також адміністрація КП подала всі необхідні розрахунки та документацію в профільні відомства для фінансування переходу на мазутне господарство.

В результаті міською владою було прийнято рішення про фінансування ремонтних робіт.

Прес-служба КП “Теплоенергетик”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар