У Кіровоградській міськраді збирають пожертви для Анатолія Перевозника (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 30 липня, у приміщенні Кіровоградської міської ради було встановлено скриньку пожертвувань для першого заступника міського голови Анатолія Перевозника із надписом «збір пожертвувань на лікування».

Як вдалося з’ясувати кореспонденту Першої електронної, ніхто в міськраді, навіть черговий, не знають хто і коли встановив скриньку. Але 1 гривню хтось з колег Перевозника вже пожертвував.

Нагадаємо, після років судової тяганини щодо поновлення А. Перевозника на посаді та відшкодування збитків у зв’язку зі звільненням, міська рада вже сплатила Перевознику 444 тис. грн. компенсації.

А вчора на сесійному засіданні КМР депутати проголосували за проект рішення № 3479 “Про структуру, загальну чисельність та штати апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів Кіровоградської міської ради”, за яким у міській раді та Виконавчому комітеті скоротили 17 посад, у тому числі посаду першого заступника міського голови, яку займає Анатолій Перевозник. Згідно закону, працівники посади яких скоротили, пропрацюють ще 3 місяці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар