Обласний театр ляльок феєрично завершив 75-й театральний сезон

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 29 липня Кіровоградський академічний обласний театр ляльок офіційно закрив 75-й ювілейний театральний сезон.

Протягом цього року колектив здобув перемогу на VII Міжнародному театральному фестивалі «НОMO LUDENS» у Миколаєві та в огляді-конкурсі «Прем’єри сезону» Українського центру «УНІМА», а також взяв участь у першому Міжнародному конкурсі театрального плаката, провів міні-фестиваль за участю колективів із Запоріжжя, Черкас, Кривого Рогу, Херсона.

Сезон відзначився поповненням театрального репертуару новими прекрасними постановками – «Айболить і Бармалей», «Зачарований дарунок», «Дорога до Віфлеєму».

Відзначили у колективі і кілька творчих ювілеїв: 40 років служіння у театрі ляльок артистки Тетяни Ігнатьєвої, 20-річчя від дня прем’єри вистави «Як Кошеня вчилося», 50-річний Ювілей заслуженого артиста України Геннадія Стогодюка та інші приємні моменти.

На згадку про творчий процесі 75-го театрального сезону, колектив театру ляльок влаштував для своїх маленьких глядачів веселі розваги з клоунами, активні ігри, танці під кольоровими мильними бульбашками, частування солодощами та показали вистави «Івасик-Телесик» за п’єсою О.Олеся.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар