Кіровоградці з особливими потребами здійснили сплав по р. Дністер (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На території Національного природного парку «Дністровський каньйон» відбувся навчальний семінар по темі «Організація рекреаційно–реабілітаційних програм для осіб з інвалідністю в природних умовах».

На семінар були запрошені представники громадських організацій та волонтери з усієї України. Учасники ознайомились із основними вимогами організації та проведення рекреаційно-реабілітаційних програм для осіб з інвалідністю в природних умовах, сучасними методиками та особливостями і технікою сплаву.

Але найцікавіше й найяскравіше було проведення сплаву по річці Дністер у супроводі досвідчених інструкторів. Сплав відбувався в Дністровському каньйоні, який відомий своїми мальовничими панорамними краєвидами з високих крутих берегів, чарівними ранковими туманами, сріблястими водоспадами, травертиновими скелями, що нависають над водою, печерами та гротами, в яких здавна шукали усамітнення відлюдники та ченці.

Кіровоградська обласна організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» висловлює величезну подяку організаторам семінару Всеукраїнському громадському об’єднанню «Національна асамблея інвалідів України» та голові товариству «Зелений хрест» м. Львів Олександру Волошинському за чудову організацію і атмосферу пригод.

Голова КО ГО «Серце матері» Людмила Шукрута 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар