У Малій Висці студенти, школярі і підприємці зібрали посилку для земляків в зону АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями в Малій Висці було проведено благодійну акцію: ініціативна група у складі 24 молодих активістів за власні кошти в сумі 2015 грн. закупили медикаменти, засоби гігієни, предмети першої необхідності для солдат з Бобринеччини.

«Вразило те, що в телефонній розмові наші захисники попросили передати їм жовто-блакитні стрічки!», – розповіла Першій електронній ініціатор акції Марина Романчук.

Особливу подяку організатори і активісти висловлюють КП “Міський ринок”. Приватні підприємці, побачивши скриньку з надписом “Допомога в АТО”, зі сльозами на очах, без зайвих розмов активно долучалися до акції.

Спочатку підприємці складали в ящик все за списком: майки, шкарпетки, засоби гігієни, продукти харчування (більшість – БЕЗКОШТОВНО). А далі, хтось з продавців кинув кілька купюр і колеги по торгівлі один за одним почали скидатися грошима. Назбирали активісти 730 гривень.

«Нас переповнювали емоції, а шкіра була вкрита “мурашками”, – розповіла учасниця акції студентка Анюта Бакалінська. – Ніхто не очікував, що буде така реакція з боку підприємців. Тому, ми дуже хочемо подякувати цим людям за їхній маленький подвиг, який вони здійснили, адже саме їхні вчинки довели нам сьогодні, що доброта і взаємопорозуміння – це ключ до миру!»

Всі закуплені і зібрані речі й продукти були відправлені “Новою поштою” в Новоазовський відділ, Донецький прикордонний загін, де несуть службу бобринчани.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар