Ще дві школи в Компаніївському районі будуть обігріватися пілетами (ФОТО)

Дві шкільні котельні на альтернативному паливі відкрилися сьогодні в Компаніївському районі за участі народного депутата України Станіслава Березкіна.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Першим об’єктом високого візиту – окрім нардепа в урочистості взяли участь заступник голови ОДА Олександр Чернявський, голова Компаніївської РДА Віктор Луценко та голова райради Володимир Білобровенко – стала Мар’янівська загальноосвітня школа.

«Відкриття котельні сталося завдяки субвенції на соціально-економічний розвиток району. Її ми отримали за сприяння народного депутата. Це вже четверта котельня, яку ми встановили в навчальних закладах за рахунок цих коштів», – сказав очільник району Віктор Луценко.

Котельня в Марянівській школі запрацює з понеділка. А в Компаніївській школі відкриття котельні стало символічним, бо, зважаючи на низьку температуру, її запустили напередодні. Гості перерізали стрічку в актовому залі під час урочистостей до Дня вчителя.

«Мені вдалося вирішити питання про виділення субвенції для Компаніївського району у розмірі один мільйон двісті тисяч гривень, і зараз ми бачимо результат – навчальні заклади обігріваються за допомогою альтернативного палива», – прокоментував подію Станіслав Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар