Рятувальники Кіровоградщини відбули до Слов’янська (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Зведений загін рятувальників Кіровоградщини у складі групи піротехнічних робіт та фахівця медичної служби відбув 21 липня у напрямку Слов’янська Донецької області. 

На фасаді Управління ДСНС в області відбулось освячення особового складу, що вирушає на Донеччину для скорішого відновлення нормальної життєдіяльності у місті.

Проводжаючи підлеглих на Схід, начальник Управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак зокрема сказав, що працівники пожежно-рятувальної служби завжди вірні інтересам держави та українського народу, завжди там, де люди потребують їх допомоги.

Варто зауважити, що фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС Кіровоградської області мають великий досвід з розмінування, зокрема на їх рахунку гектари очищеної від вибухівки землі колишнього Компаніївського авіаційного полігону, вони проводили роботи по розмінуванню території артилерійської бази ракет і боєприпасів у Запорізькій області, ліквідовували наслідки надзвичайної ситуації на артилерійських складах у м. Лозова на Харківщині.

У ДСНС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар