У Кіровограді затримали “ковбасного грабіжника”.

Наряд ДСО у місті Кіровограді за “гарячими слідами” затримав 25-річного жителя обласного центру. Біля продовольчого магазину злодій помітив автомобіль з привезеним товаром, з якого поцупив ящик з м’ясними виробами. Працівники Державної служби охорони затримали зловмисника за декілька кварталів від місця події.

Про це повідомили Першу електронну в УДСО при УМВС в області.

Вранці на пульт централізованого спостереження Управління ДСО надійшов сигнал про спрацювання «тривожної кнопки» в одному з магазинів. Наряд батальйону міліції Державної служби охорони негайно виїхав за вказаною адресою.

На місці події до міліціонерів звернувся працівник та повідомив, що під час розвантаження товару з автомобіля до складу, невідомий, скориставшись моментом, коли поряд нікого не було, підбіг до машини та викрав ящик з м’ясною продукцією.
Отримавши прикмети зловмисника, держохоронці почали відпрацьовувати прилеглі вулиці. За декілька кварталів працівники ДСО помітили схожого за описом чоловіка та затримали його. Вантажник і водій, який доставляв товар, одразу ж впізнали злодія.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Зловмисника доставили до Кіровоградського МВ УМВС в області для з’ясування обставин пригоди. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар