Кіровоградська міліція затримала серійного “домушника”

Кіровоградські правоохоронці затримали серійного квартирного крадія. Зловмисником виявився 28-річний житель обласного центру. За скоєне молодику загрожує до шести років ув’язнення.

Про це повідомили Першій електронній у прес-службі Кіровоградського МВ УМВС в області

Незважаючи на судимість за аналогічні кримінальні правопорушення, кіровоградець на шлях виправлення так і не став.

Зловмисник продовжував заробляти собі на життя крадіжками. Чоловік спостерігав за помешканнями кіровоградців, залишав помітки. Коли злодій був впевнений, що господарів немає вдома, шляхом підбору ключів, обкрадав їх житло.

Викрадав в основному побутову техніку, золоті вироби, телевізори, планшети, ноутбуки, велосипеди. Майно продавав випадковим особам, а отримані від продажу кошти витрачав на продукти харчування та власні потреби.

В результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали крадія, коли останній пересувався містом на краденому велосипеді, який планував в подальшому продати.

На теперішній час вже доведено причетність зловмисника до п’яти квартирних крадіжок. Наразі підозрюваний перевіряється щодо скоєння низки подібних кримінальних правопорушень на території обласного центру, – зазначив заступник начальника УМВС України в Кіровоградській області Віктор Мігалатюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар