Хто очолює кіровоградську “Свободу”?

Електронні ЗМІ поширили інформацію, що у обласної організації ВО “Свобода” відбулася зміна керівництва. Перша електронна попросила прокоментувати ситуацію Олескандра Ромащенка, голову Долинської РДА, який до сьогоднішнього дня очолював організацію.

“Наразі я очолюю обласну організацію ВО “Свобода”. Але у зв’язку з тим, що відбувається партійна реорганізація по всій Україні, для того, щоб більш ефективно керувати організаціями, усі депутати ВР від “Свободи” складуть повноваження голів партійних осередків. Усі голови обласних організацій, які через виконання державних функцій не можуть виконувати посадові функції голів обласних організацій партії у повному обсязі, так само будуть замінені на інших людей. В кіровоградській обласній організації так само спочатку буде призначено виконуючого обов’язки, але коли це відбудеться – наразі мені невідомо. На сьогоднішній момент я очолюю обласну організацію. Більш того, вчора я був як голова обласної організації і в Світловодську, і в Онуфріївці. В Онуфріївці ми створили осередок ВО “Свобода”, це єдиний район області, де осередку організації не було”, – заявив Олександр Ромащенко.

Нагадаємо, що 11 липня журналістка “Кіровоградської правди Олена Несен писала з посиланням на власні джерела, що Олександра Ромащенко відсторонено від керівництва організацією ніби-то за “ніщівні результати” на президентських виборах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар