Обласна наукова бібліотека запрошує (анонс)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться з 14 по 19 липня:

17 липня о 15.00 кіноклуб “Екран” запрошує на перегляд фільму Неприборкані серця / All the Pretty Horses Режисер – Біллі Боб Торнтон США / 2000, 116 хв.

Двоє молодих ковбоїв – Джон Греді Коул і Лейсі Роулінс – залишають рідний Техас заради пошуку пригод та нових друзів у Мексиці. І, звичайно, з легкістю знаходять і те, і інше у цьому красивому і суворому краю. Там, у преріях, де пасуться стада прекрасних диких мустангів, Коул закохується в дочку багатого ранчеро. Але зв’язок грінго і мексиканки – це табу. Не в силах приборкати свою пристрасть, Коул накликає на себе, свою любов і своїх друзів смертельну небезпеку … Запрошуємо до перегляду.

18 липня о 12.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться презентація книжкової виставки «Українське мистецтво на теренах Канади». Запрошуємо усіх бажаючих.

Протягом тижня о 15:00 відділ мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського пропонуємо відвідати захоплюючі майстер-класи у техніках: штампування, пресованої флористики, аплікації, монотипії, витинанки та створення колажу. А найголовніше диво тут – творча атмосфера та позитивний настрій.

Інформація для турботливих батьків – Ви можете привести своє Сонечко в зручний для Вас час, з 15.00 до 17.00.

В суботу, 19 липня, з 13.00 у парку відпочинку «Ковалівський» традиційно працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Малечі пропонуємо різноманітні розваги, майстер-класи, розмальовки, розвиваючі ігри. Перетворіть свій відпочинок на незабутню зустріч, дізнайтеся щось нове, подаруйте собі маленьке свято під відкритим небом! Послуги надаються безкоштовно.

 Нагадуємо, що в бібліотеці працюють такі виставки:

– в холі І поверху розміщена книжкова виставка «Конституція України:стратегії розвитку та перспективи модернізації»;
– у відділі краєзнавства – роботи майстринь декоративно-ужиткового мистецтва Клубу народних ремесел «Ниточка» «Рушникові доріжки-2014»;
– у відділі мистецтв – персональна фотовиставка Володимира Оглобліна
«Рига -2014»

Вхід на заходи – вільний!
Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24

Поширити:

Залишити коментар:

коментар