Оптовий ринок сільгосппродукції з’явиться в області вже наступного року

Під час переговорів між керівництвом Кіровоградської області та потенційними інвесторами проекту було озвучено, що оптовий ринок сільгосппродукції з’явиться в області вже наступного року.

Про це повідомив сайт КОДА.

Участь у переговорах взяли голова правління Нижньосілезького агентства з Економічного Співробітництва Томаш Тикерко (Польща), голова спостережної ради ПАТ «Креатив Груп» Максим Березкін та голова Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко.

Учасники ділової зустрічі домовилися докласти максимум зусиль і знань для створення у Кіровограді такого ринкового центру.

Польська сторона пропонує будівництво торговельно-логістичного об’єкту, який може бути розподіленим на три сектори і надавав би можливість проводити свою діяльність виробникам сільськогосподарської продукції, оптовикам-дистриб’юторам, імпортерам-дистриб’юторам, логістичним операторам, експортерам.

Андрій Ніколаєнко зауважив, що робота над проектом вже перейшла у практичну площину – інвестором цього масштабного проекту готова виступити компанія “Креатив-груп”, яка є потужним гравцем аграрного бізнесу.

– Кіровоградщина є регіоном із досить розвиненим аграрним виробництвом і має вигідне географічне розташування – створення такого ринку матиме позитивний економічний ефект, а це – нові робочі місця та надходження до місцевих бюджетів, – наголосив Андрій Ніколаєнко.

У свою чергу Максим Березкін відзначив, що спорудження такого ринку принесе користь як споживачам, які отримають зниження цін, так і виробникам, які матимуть стабільне місце збуту продукції та стимулювання до інтенсифікації виробництва.

– Це дуже цікава інвестиційна ідея. Тому ми плануємо наступного року почати і завершити будівництво цього проекту, – відзначив Максим Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар