Кабмін присвоїв кіровоградській виставці статус національної

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Агропромислова виставка «АгроЕкспо» отримала статус національної. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України з’явилось днями на Урядовому порталі.

Згідно Розпорядження «Про затвердження переліку виставок і ярмарків,що проводитимуться в Україні у 2014 році, яким надається статус міжнародних та національних» № 605-р виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «АгроЕкспо» набула статусу національної.

Надання виставці такого статусу ще раз підтверджує, що на сьогоднішній день галузь АПК є визначальною для України. А виставка «АгроЕкспо» у Кіровограді, що поєднала у собі особливий формат, рекордну площу та широку тематику, якнайкраще демонструє аграрний потенціал держави.

«АгроЕкспо» – це форум, на якому відвідувач може знайти все необхідне – від інформації до готових рішень для ведення аграрного бізнесу, а широка тематика виставки охоплює практично всі напрямки галузі. Цьогоріч в рамках «АгроЕкспо» пройдуть також спеціалізовані заходи: тематичні виставки та бізнес-форуми, що якнайкраще продемонструють весь спектр послуг, що надаються підприємствам галузі.

У 2014 році організатори очікують більше 500 компаній-експонентів та планують значно розширити їх географію. Тож статус національної – це лише перший крок для «АгроЕскпо».

Виставка відбудеться 2-4 жовтня 2014 року за адресою: м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8.
Контактні телефони: (050) 344 18 44, (050) 344 28 44
Сайт виставки: www.ukragroexpo.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар