У Добровеличківці затримали злодіїв-«агрономів»

Правоохоронці затримали трьох злодіїв, які спробували обікрасти склад сільгосппідприємства. Цікавили злочинців не кошти чи майно, а засоби захисту рослин. Працівники Добровеличківського райвідділу міліції за кілька годин встановили особи підозрюваних. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Про це повідомила Першій електронній прес-служба СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Охоронець місцевого підприємства, який наглядав за складськими приміщеннями, помітив відсутність замку на вхідних дверях. Оглянувши територію, неподалік складу працівники міліції, яких викликав керівник підприємства, знайшли крадене майно. Злодюжки сховали в бур’янах 15 каністр із засобами захисту рослин, об’ємом 5, 10 та 20 літрів, викрадені зі складу. Сума завданих в наслідок крадіжки збитків обійшлася б підприємству у більше ніж 45 тисяч гривень.

Правоохоронці оперативно встановили особи підозрюваних та затримали їх. Ними виявилися двоє жителів іншого району, 33 та 36 років, і 40-річний місцевий житель.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За такі дії чоловікам загрожує до шести років ув’язнення.

Загалом упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 368 заяв і повідомлень громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар