Благодійна допомога не доходить до військових?

У Бобринці днями відбулася зустріч батьків і дружин військовослужбовців АТО з головою РДА Сергієм Рожкованом та військовим комісаром Бобринецького-Устинівського-Устинівського міжрайонного військомату Миколою Капітоненко.

Про це повідомив кореспондент Першої електронної у Бобринці.

Батьки і дружини військових заявили, що до солдатів не доходить благодійна допомога, яку надсилають їх рідні і яку неодноразово надавали фермери Бобринецького району. Окрім того, за їхніми словами, військові приписані в одній частині, а служать в іншій – в зоні АТО. Відповідних записів у документах про це немає, відповідно статусу учасників бойових дій їм не нададуть. Не відбувається і ротація військових, хоча заміна їм вже готова.

Військовий комісар у відповідь зазначив, що супроводжувати благодійну допомогу і розпоряджатися нею – не в його компетенції. Щодо ротації, до відправлення в зону АТО вже готові 250 військовослужбовців, але відповідного наказу від керівництва ще не надійшло.

Рідні та близькі бобринецьких військослужбовців вирішили написати письмові звернення до органів державної влади і керівництва АТО зі своїми вимогами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар