Цвітненці допомагають військовим

Громада села Цвітного для потреб української армії зібрала більше шести тисяч гривень. До цієї суми також додали гроші приватні підприємці Андрій Барбул, Анатолій Саєнко, Сергій Рак, Віталій Цимбаленко, Олександр Агапов та Володимир Дмитращенко, які орендують на території сільської ради близько п’ятисот гектарів землі.

Про це розповів кореспонденту Першої електронної Цвітненський сільський голова Віктор Ліхненко та зазначив, що збір коштів на потреби армії продовжуються.

Не залишилось осторонь допомоги військовослужбовцям й керівництво ТОВ „Фірма ОЛТО” (генеральний директор Ярослав Романяк), виділивши кошти з розрахунку 5 гривень за орендований гектар землі. До речі, у користування товариства її близько півтори тисячі гектарів.

Десять тисяч гривень дали й керівники фірми „Цвітне-Агро” Юрій Ровінський та Лідія Дядюра. А підприємці, які займаються торгівельною діяльністю у селі, Олена Пасічник, Світлана Галкіна та Сумбат Торосян, виділили для українських військових засоби особистої гігієни та шкарпетки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар