Вартість проїзду у маршрутках знову зміниться 20 червня

Вартість проїзду у маршрутних таксі міста Кіровограда знову зміниться 20 червня цього року.

Про це під час наради в КМР повідомив секретар міської ради Іван Марковський, передає кореспондент Першої електронної.

Він нагадав, що хоча рішення виконкому про підвищення тарифу на перевезення у громадському транспорті до 3 грн було скасоване сесією міської ради, укладені угоди з перевізниками досі є чинними. Після переговорів з транспортними компаніями 5 з 7 перевізників, що обслуговують маршрути міста, погодились на зменшення тарифу до 2,5 грн, два перевізники – “Олікс” депутата облради Вінницького та ВАТ «Автобусний парк 13527», відмовились це зробити. Марковський заявив, що новий тариф буде введено обов’язково. Термін його введення чітко визначено – не пізніше 20 червня.

За розпорядженням секретаря міськради, заступник міського голови Сергій Васильченко та начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Зубченко вже готують додаткові маршрути і тимчасових перевізників, які забезпечать перевезення без пересадок по напрямках вул.Жадова-Лісопаркова та вул.Беляєва-Лісопаркова.

Також  під час наради прозвучала інформація, що під час перевірки дотримання інтервалів руху по одному з маршрутів було встановлено: замість зареєстрованих 16 автобусів на маршруті працюють 30. Відповідно прибуток від роботи 14 “нелегалів” приховується від оподаткування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар