Вулиці в Олександрії хочуть назвати на честь загиблих льотчиків

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Командування Олександрійської військової частини 2269 звернулося до мерії з проханням вшанувати пам’ять льотчика Сергія Бульдовича і бортмеханіка Сергія Кравченка, загиблих в Слов’янську, назвавши їхніми іменами вулиці в Олександрії, які не мають історичного та культурного значення для міста.

Як повідомив кореспондент Першої електронної з Олександрії, мер Степан Цапюк вирішив, що таке рішення мають ухвалити депутати і підтримати громадськість. Тож прохання військових розглянуть під час засідання громадської ради при міськвиконкомі і на сесії міськради.

Також сайт «Моя Александрия» пише, що Цапюк поінформував про допомогу сім’ям загиблих льотчиків і пораненого Макеєнка.

Зокрема, дружині Бульдович запропоновано робоче місце в управлінні праці та соціального захисту населення міськради, а дружині Макеєнка – в одному з дитячих садків. Родині Кравченко обіцяна квартира, як що знаходиться в черзі на поліпшення житлово-побутових умов.

Нагадаємо, 29 травня під Слов’янськом Донецької області збитий вертоліт МІ-8, що належить військовій частині 2269. В результаті події загинули 12 людей, зокрема двоє членів екіпажу з Олександрії – Сергій Бульдович та Сергій Кравченко. Третій член екіпажу, александрієць Олександр Макеєнко, залишився живий. Він знаходиться на лікуванні в одному з київських шпиталів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар