В Олександрії влада хоче скоротити 50% пільгових перевезень

Олександрійська міська влада хоче скоротити пільгові перевезень в місті на 50%, а у вихідні дні взагалі їх скасовувати. Таку пропозицію перевізників, яку підтримує виконавча влада, оприлюднила перший заступник міського голови Людмила Давиденко під час проведення анонсованих владою «громадських зібрань».

Про це повідомив кореспондент Першої електронної з Олександрії.

В той же час представник перевізника на одному з «громадських зібрань», які проводились у 7 мікрорайонах міста, зазначив, що перевізники хочуть трішки підвищити тариф, однак конкретну цифру він не оприлюднив навіть на уточнюючі запитання.

На зібраннях було оголошено про те, що олександрійські перевізники звернулись з листом до голови Кіровоградської обласної адміністрації з проханням виплатити їм компенсацію за пільгові перевезення та виділити додаткові кошти на цю компенсацію.

Нагадаємо, що раніше Олександрійський міськрайонний суд прийняв ухвалу за позовом одного з лідерів міської громадської організації, відповідно до якої, рішення виконкому про обмеження пільгових перевезень скасовується. В свою чергу на офіційному сайті міської ради з’явився проект, відповідно до якого кількість пільгових рейсів суттєво скорочується, а ціна на квиток може зрости ще на 10%.

Сьогодні в міських автобусах відбувається чимало локальних конфліктів пільговиків з кондукторами та водіями автобусів, що відмовляються перевозити пільгову категорію олександрійців відповідно до ухвали суду. Вартість проїзду в Олександрії становить 2,5 грн. за одну поїздку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар