Світловодських перевізників змусили піти назустріч пільговикам

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора у кабінеті світловодського міського голови відбулося спільне засідання представників влади, громадськості та місцевих перевізників, під час якої останніх переконали піти назустріч пільговикам.  

Як повідомив кореспондент Першої електронної зі Світловодська, причиною зустрічі стало прагнення пасажирів повернутися до попередньої кількості пільгових місць, визначених в угоді між означеними сторонами від 25 грудня 2013 р. А саме: в автобусах до 17 посадочних місць – 2 місця, понад 18 – 4.

Як вже повідомляла Перша електронна, у квітні у Світловодську було досягнуто компромісної домовленості: допоки не будуть затверджені нові тарифи на пасажирські автоперевезення, кількість пільгових місць скорочується удвічі.

Та після того, як з 24 травня тариф по місту з 2,50 зріс до 3 грн., а на Власівському маршруті з 3,50 до 4,25 грн., перевізники не повернули обумовлену угодою кількість пільгових місць. Домогтися від них виконання попередніх домовленостей вдалося лише вчора, після тривалих дебатів у кабінеті міського голови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар