Голова Ленінської райради носить сорочки за 1200 грн.?

Як повідомляла Перша електронна у голови Ленінської районної у місті Кіровограді ради Валерія Заботкіна побувала «група ініціативних громадян», які просили Валерія Миколайовича, дійсного члена Партії регіонів, написати заяву про відставку.

Валерій Заботкін, якого громадські активісти переконували в тому, що він немає морально права займати владні посади (Партія Регіонів дискредитувала себе як політична сила), наводив аргумент: він на цій посаді законно, ніяких зловживань з його боку не було.

Водночас, як помітили читачі «Першої електронної», у будній літній день на робочому місці Валерій Заботкін не забуває про модні тенденції – «гостей» голова Ленінської райради зустрічав у сорочці марки RalphLauren, середня ціна якої в мережі Інтернет – 1235 гривень.

Втім, можливо Валерій Миколайович купував собі сорочку в стоковому магазині, або ж взагалі в магазинах секонд-хенд, де її ціна – від 3 гривень (залежно від ваги).

За інформацією видання «Україна-Центр» у 2011 році голова Ленінської райради Валерій Заботкін отримав зарплати на суму 109039 грн. (9086 грн. на місяць), матеріальної допомоги на 17156 грн., а також 28 062 грн., які зазначені у декларації в графі «інші види доходів». Члени сім’ї Валерія Заботкіна отримали в 2011 році всього 28 512 грн. Загального сукупного доходу сім’ї Валерія Миколайовича в 2011 році вистачило б на 100 з гаком сорочок RalphLauren.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар