Дільничний міліціонер збував мешканцям психотропні речовини (ФОТО)

Прокуратура області спільно з працівниками служби безпеки затримали дільничного інспектора, який підозрюється у розповсюдженні психотропної речовини – метамфетаміну.

Про це Першу електронну повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області та пресс-служба СБУ в області.

5 червня на залізничному вокзалі оперативники СБУ затримали міліціонера за збут наркотику – 4 доз метемфетаміну, за які він планував отримати 400 гривень.

Протиправні дії правоохоронця кваліфіковано як тяжкий злочин, передбачений ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що дільничний інспектор систематично, протягом останніх 2-ох років вживав наркотичні та психотропні речовини. Проте, в останні місяці, з метою покращення свого матеріального стану, вирішив збувати залишки наявних психотропних та наркотичних речовин мешканцям району, який він обслуговував як дільничний.

На даний час, міліціонеру оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

В разі доведення вини правоохоронцеві загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар