В Олександрії ліквідують автобусні маршрути і скорочують пільгові рейси

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Олександрії пропонується скоротити одразу декілька популярних маршрутів і суттєво зменшити пільгові рейси попри те, що вони вже складають 50% від потреби. 

Відповідний проект рішення виконкому оприлюднено міською владою, повідомив кореспондент Першої електронної з Олександрії.

Зокрема, повністю ліквідується перший графік кільцевого найпопулярнішого маршруту №5, що проходить через центр міста та охоплює великі мікрорайони. Скорочуються також маршрути № 2/3, № 6, № 81/1, що проходять через віддалені мікрорайони Олександрії і селище Димитрове, що розміщене за 18 кілометрів від міста.

У вихідні дні повністю скорочуються маршрути 3/3, 5/3, 8, 18/1.

Фактично завдяки цим пропозиціям, буде скорочено на 50% найпопулярніший маршрут міста №5, а також повністю скасовано деякі маршрути, що поєднують віддалені мікрорайони і є збитковими для перевізників.

Нагадаємо, нещодавно Олександрійський міськрайонний суд прийняв ухвалу, відповідно до якої рішення виконкому про встановлення обмежень у пільгових перевезеннях мусять бути відмінені. В свою чергу міська влада оприлюднила два нових проекти, одним з яких встановлюється новий тариф на перевезення у розмірі 2,75 грн. та нова мережа руху автобусів, які повністю дублюють скасовані судом обмеження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар