Олександрійські підприємці готові пікетувати Президента

Підприємці Олександрійського центрального ринку погрожують пікетувати органи влади , якщо ситуація з реконструкцією ринку чи не стане відкритою і зрозумілою для них.

Про це йдеться в їхньому зверненні, повідомляє «Правдоруб».

«Якщо найближчим часом міською владою не буде вжито заходів до виправлення ситуації, що склалася , ми будемо організовувати мітинги протесту з вимогою змінити керівництво ринку , яке не в змозі знайти вихід у вирішенні проблеми. Якщо нас не почують , ми будемо пікетувати будівлю ОДА та Адміністрацію Президента України з метою захисту наших конституційних прав» , – повідомляють підприємці.

Звернення направлено голові Громадської ради міста Олексію Болілому , міському голові Степану Цапюку, депутату міської ради Вікторії Ставицькій . Документ зареєстровано у адміністратора міськради 24 вересня.

Підприємці ще раз підкреслюють , що не можуть зрозуміти суті проведеної реконструкції і необхідності збору грошових коштів з них .

«П’ять місяців, починаючи з травня 2013 року, адміністрація ринку, залякуючи нас позбавленням робочих місць , наполегливо пропонує платити якісь «благодійні внески» на виготовлення контейнерів, в яких ми будемо торгувати . При цьому до теперішнього часу нам невідомо, чи є якийсь план реконструкції , чи узгоджений він з контролюючими органами, чи є у нас хоч якісь гарантії збереження робочих місць після такої реконструкції … Як нам стало відомо, адміністрація ринку планує встановити 600 контейнерів , вартістю по 20 000 грн. кожен. А це 12 млн. грн. При цьому хочуть , щоб ми оплатили ці кошти «добровільно» , без надання нам документів», – сказано у зверненні.

Наприкінці травня 2013 дирекція КП «Олександрійський центральний ринок» почала перестановку торгових місць, що знаходяться за межами ринку по вул. 50 років Жовтня та Фрунзе . За нове місце адміністрація ринку запросила з підприємців по 2400 грн. «Благодійного внеску» за місце.

На початку жовтня 2013 Кіровоградську область планує відвідати Президент України Віктор Янукович. Гарант візьме участь у роботі Всеукраїнської агропромислової виставки «Агроекспо-2013» в обласному центрі , а також урочистому відкритті річкового терміналу в Світловодську .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар