Студентська республіка будуватиме нову модель Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шістнадцяте свято молодості, краси та розуму під назвою “Студентська республіка 2014” розпочнеться 6 червня о 9 год. та триватиме до 8 червня 16 год.

Як розповіли Першій електронній організатори Кирил Мельник та Анна Худякова, цьогорічний мульти-фестиваль обіцяє стати незабутньою подією літа.

Цього року майже 200 активних і креативних, талановитих та амбіційних представників студентської молоді будуватимуть нову регіональну модель Кіровоградщини. У цьому їм допомагатимуть тренінги з політичної, економічної, юридичної та PR галузей, які проведуть знамениті та успішні постаті Кіровоградщини: народний депутат України Станіслав Березкін, заслужений юрист України Юрій Медведенко, політолог Руслан Стадніченко, голова правління медіа-групи «Весь Кіровоград» Олександр Дануца.

Окрім того на студентів чекають традиційні та нові суб-фестивалі “Містер” та “Міс СР”, “КВН”, “Фотоссхватка”, “Лазертаг”, “Спортакіада” та “Мафія”, “Битва діджеїв” та “Акустична ніч”, “Денна туса” з мокрими війнами та битвою борошном та шалений ногобол та багато іншого.

Студентська країна почне свою діяльність на базі відпочинку «Буревісник». З усіх організаційних питань звертайтеся до організаторів регіонального етапу Кирила Мельника (0995457330) та Худякової Анни (0666397085).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар