У Кропивницькому відкриватимуть секрети ефективного лідерства

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© pexels

22 квітня з 12.00 до 17.30 в креативному ІТ-просторі «KOWO» проходитиме тренінг-лекція «Секрети ефективного лідерства».

Про це Першій електронній газеті повідомили організатори «Центр громадянської дипломатії».

Це уже шостий тренінг-лекція, присвячена вдосконаленню навичок порозуміння між людьми та досягненню спільних цілей.

«Лідерство ми розглядаємо не як самоціль розвитку окремої особистості, а як інструмент досягнення колективних цілей, невід’ємну частину командної роботи. Лідер без команди не може бути ефективним, як і команда без лідера», – підкреслюють творці заходу.

У програмі тренінгу: розвиток якостей, якими повинен володіти кожен лідер; найдієвіші методи лідерського впливу; та  що не варто робити лідерам. Й звісно, оригінальні й цікаві практикуми та ігри.

Команда спікерів: Ігор Чорний – педагог, координатор Центру громадянської дипломатії; Юлія Шальська – територіальний менеджер із продажів в одній відомій компанії; Дмитро Потєєв – дипломований практикуючий психолог в напрямах  мотивації і особистісного зростання, налагодження стосунків; Василь Левицький – журналіст, письменник, співзасновник Центру громадянської дипломатії.

Оргвнесок – 20 грн (на каву-брейк).

Якщо Ви вперше плануєте відвідати наш тренінг, будь ласка, заздалегідь зареєструйтеся за лінком або у телефонному режимі (099) 66-55-964.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар