У Кіровограді розпочалися громадські оплачувані роботи для молоді

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 2 червня активна молодь долучилася до оплачуваних громадських робіт в обласному центрі: одна молодіжна бригада здійснює благоустрій скверу біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, інша – працює у сквері «60 років ВЛКСМ».

Як повідомила Першій електронній начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна, старшокласники пройшли інструктаж з техніки безпеки та приступили до робіт з гарним настроєм й ентузіазмом.

Людмила Дорохіна відзначила, що вже четвертий рік поспіль відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міськради та КП «Трест зеленого господарства» тимчасово (під час літніх канікул) працевлаштовують старшокласників та студентську молодь, залучаючи до благоустрою парків та скверів комунальної власності.

Під час проведення громадських робіт з старшокласниками постійно працюють педагоги дитячо-юнацьких клубів відділу сім’ї та молоді КМР, які навчають молодь відповідальності та серйозному ставленню до своїх обов’язків, контролюють дотримання техніки безпеки під час роботи.

Робочий час складає 4 години на день, з 8.00 до 12.00, вихідні-субота і неділя. Оплата праці здійснюється у відповідності до табелю обліку робочого часу по закінченню календарного місяця.

Молодим людям, які бажає взяти участь у благоустрої рідного міста, заробити свої перші гроші та розпочати відлік свого трудового стажу, слід звернутися за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, каб.313 з 9.00 до 16.00 понеділок-п’ятниця. тел. для довідок 24 34 97.

Для працевлаштування на молодіжні громадські оплачувані роботи надати наступні документи:
1. копію Свідоцтва про народження або копію паспорта, (оригінал надати для огляду);
2. копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінал для огляду);
3. медичну довідку про стан здоров’я;
4. трудову книжку (підтвердження трудового стажу);
5. заяви мами і батька про згоду на працевлаштування (зразок надається);
(всі документи скласти у звичайний файлик).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар