Світловодські депутати не можуть визначитися із заслуженими громадянами (ФОТО)

Депутати Світловодської міської ради на можуть визначитися з кандидатурами заслужених громадян, яких планують нагородити до 60-ї річниці з Дня заснування Світловодська, який відзначать 8 червня.

Як повідомив кореспондент Першої електронної з Світоводська, 58 сесія світловодської міськради, яка розпочалася 27 травня, а продовжилася сьогодні, 2 червня, так і не закрилась. Сесія не змогла розпочати свою роботу через брак кворуму, для якого потрібна присутність щонайменше 26 обранців з 50. А зареєструвалося – 23.

Питання, що стало «каменем спотикання», пов’язане із визначенням кандидатур на нагородження до 60-ї річниці з Дня заснування Світловодська, Щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Світловодська», то тут з кандидатурою визначились ще 27 травня – ним став 83-річний, заслужений енергетик СРСР і України Іван Попов. А от відносно «номінантів» на почесний Знак «За заслуги перед Світловодщиною» І, ІІ та ІІІ ступенів, то тут виникла суперечка – деякі депутати закидали комісії з нагородження звинувачення у кулуарності і непрозорості. Продовження (ще одне) означеної сесії вирішено перенести на середу, 4 червня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар